Modelka Simona Krainová (45) by ráda obnovila svůj manželský slib s Karlem Vágnerem. Na oslavu lásky by chtěli sezvat své kamarády a vůbec neřešit paparazzi.

Když jste hvězda, jakou Simona Krainová bezpochyby je, musíte se připravit na to, že už bez make-upu a perfektního outfitu nemůžete jít doslova ani do „sámošky“ pro rohlíky. Fotografové a fanoušci na vás zkrátka „číhají“ všude a ne vždy je to příjemné. Pod tlakem se Simona necítí jen na luxusních večírcích. Jak říká v našem rozhovoru, nemůže se dnes jít pobavit ani na diskotéku. Proto se na svém Instagramu nedávno zmínila, že by do toho s manželem Karlem ráda „praštila“ podruhé. A tak, aby to stálo za to!

Opravdu byste do toho šli?
„Řekli jsme si, že bychom to měli někdy zkusit znovu a lépe, oslavit naše manželství tím, Jasně! My jsme se brali hrozně narychlo, protože pro mě i pro Karla bylo důležité přivést Maxíka na svět do úplné rodiny, do manželství. Byla jsem v pátém měsíci těhotenství a pochopitelně jsme si to tolik neužili. Bylo to hezké, to ano, ale hrozně krátké a příliš formální. Proto jsme si řekli, že bychom to měli někdy zkusit znovu a lépe, oslavit naše manželství tím, že ho obnovíme a oslavíme naši lásku se vším všudy, a především s rodinou a přáteli, které jsme na první svatbu nepozvali, abychom se ubránili mediálnímu humbuku. Čím více lidí by o tom vědělo, tím jistěji by se všechno provalilo, to je zákon tiché pošty a to jsme v naší situaci nechtěli.

Bude ta druhá svatba znovu utajená?
Určitě bych nechtěla oslavovat naši lásku před médii, ale tím, že bychom to chtěli pojmout jako opravdovou svatbu, tak mi je jasné, že nějaké informace uniknout můžou a novináři se vždycky dostanou tam, kam potřebují. Jsem veřejně známá osoba, takže i s tímhle musím počítat. Pořád s tou myšlenkou s Karlem koketujeme, zatím ale nic konkrétního neplánujeme. Je to takový náš malý sen, sdílet naši lásku a manželství s našimi nejbližšími. Jednou s tím počítáme, ale je potřeba to dobře naplánovat. Teď jsme veškerou svoji energii investovali do beauty produktu, který právě uvádíme na trh. 

Celý rozhovor najdete v aktuálním čísle časopisu Story