Jaká matka, taká Katka? Tohle lidové moudro v případě slavných českých dam a jejich dcer úplně neplatí. Vybrali jsme proto ty nejpůvabnější, ty, o kterých možná ještě brzy uslyšíme.

Exisují slavné maminky, které zřejmě touží přivyknout své děti, byť ještě v batolecím věku, ruchu velkoměsta a společenských akcí. Svoje o tom ví třeba Emma Smetana nebo Kateřina Kristelová, která dceru Claudii vzala v jejích čtyřech letech i na křest DVD Vlk z Wall Street, což rozhodně není film, který by patřil mezi „povinnou dětskou podívanou“.

„Jsem hlavně matkou, berte ohled na moji dceru,“ hlásila nedávno Katka, která si po letech uvědomila, že není třeba Claudii brát úplně všude a dělat si z ní kámošku, když ještě ani nechodila do první třídy. To v případě maminek, které vám dnes představíme spolu s jejich dcerami, rozhodně neplatí. Před světem je léta spíše skrývaly a do společnosti s nimi vyrážejí až teď, když už mají dívky na věc vlastní názor. A co víc, všechny rostou do krásy!

Zavřít na petlici

Aby svou dceru raději zavírala doma! Herečka Bára Munzarová (46) všem vyrazila dech, když si před časem do společnosti vyšla po boku dcery Anny (16). Ta si vzala z obou rodičů to nejlepší a roste z ní kráska, která by se neztratila ani na přehlídkovém mole. Však si ji taky otec, známý herec a dabér Jiří Dvořák (51), pečlivě hlídá.

Bára Munzarová s dcerou Annou.Zdroj: Showpix.cz

Beru ji, když chce

Ani Jitka Schneiderová (45) nepatří mezi celebrity, které by své ratolesti braly na každou akci, naopak. „Sofie si vybírá, když náhodou chce, tak ji ráda vezmu s sebou, ale není to pravidlem,“ řekla herečka na adresu své jedenáctileté dcery v hračkářství Hamleys, kam vyrazily na virtuální realitu z rudolfinské Prahy, a rozhodně nelitovaly. „Tentokrát se nadchla a říkala, že se mnou půjde velmi ráda, že by to chtěla zkusit,“ konstatovala na adresu Sofie (11).

Jitka Schneiderová s dcerou Sofií.Zdroj: Profimedia.cz

Stella roste do krásy

Jedna z nejobsazovanějších hereček současnosti Aňa Geislerová (42) nepatří mezi ty slavné maminky, které by svoje ratolesti nějak výrazně protežovalya pravidelně je braly s sebou do společnosti. Dceru Stellu (10) už ale párkrát na akci vyvedla a všem spadla brada. Slavné matce se sice příliš nepodobá, půvab jí ale rozhodně nechybí a už teď to vypadá, že o nápadníky nebude mít nouzi. A jestli ještě zdědila po rodičích umělecké sklony…

Aňa Geislerová s dcerou Stellou.Zdroj: Profimedia.cz

Více se dozvíte v aktuálním čísle časopisu Story, které je právě na stáncích.