Hledáte dárky pro své blízké? Walmark přináší 16 vánočních balení svých oblíbených doplňků stravy.

Proenzi 3 plus

Věnujte svým blízkým radost z pohybu. Proenzi 3 plus, díky vyváženému složení a přítomnosti 3 látek (glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kolagen), které jsou základními stavebními prvky kloubní chrupavky, pomáhá udržovat pohybový aparát v kondici. Nyní v limitované edici 180 tbl. S měsíční kúrou ZDARMA nebo v menším balením 90 tbl. S 30 tabletami ZDARMA a s možností osobního věnování.

Prostenal Forte

Vánoční dárkové balení s obsahem 90+30 tablet (1 měsíc užívání zdarma), ve kterém muži najdou lákavý dárek – kapesní nabíječku na telefon, tzv. power bank. Bez problémů nabije mobilní telefon a díky svým úsporným rozměrům (96 x 22 x 24 mm) může být kdykoliv při ruce. Vánočním balením Prostenal Forte jistě potěšíte vaše partnery, tatínky i dědečky!

Spektrum 50+

Rodičům může ježíšek nadělit multivitaminový přípravek Spektrum 50+ s ženšenem pro aktivní život po padesátce. Doplněk stravy pomáhá zachovat optimální životní sílu, dodává energii a vitalitu, fyzickou i duševní pohodu. Dárkové balení obsahuje 100 tablet + 30 tablet (měsíc užívání) zdarma.

Spektrum Imunactiv

Vitaminy a minerály potřebuje každý, ať jde o partnera či kamarádku, dobrým tipem na dárek je doplněk stravy Spektrum Imunactiv. Jde o kompletní multivitaminový a multiminerální přípravek nové generace s vitaminem C a zinkem pro období zvýšené fyzické a duševní námahy. Dárkové balení obsahuje 100 tablet + 30 tablet (měsíc užívání) zdarma.

Marťánci

I Marťánci, oblíbené vitamíny a minerály pro děti, letos nadělují. Dárkové balení je k dispozici ve variantách tabletky a lahodné želatinové tobolky. Obsahuje vždy 50 + 50 tablet a jako dárek svítícího Marťabrouka (ve čtyřech barvách). V balení najde vaše dítko také soutěžní kupón, s nímž se může zapojit do soutěže a vyhrát 1 ze 100 Marťadrah. Více o soutěži na www.martanci.cz.

Urinal

Dárkové balení doplňku stravy Urinal je určeno pro všechny ženy, které chtějí pečovat o zdraví močových cest. Krabička obsahuje 60 tablet přípravku Urinal, který obsahuje unikátní kombinaci extraktů z brusinek NutriCran®, koncentrovaný extrakt brusinkové sušené šťávy CystiCran®, extrakt ze zlatobýlu obecného a vitamin D. Jako dárek je doplněno balení doplňku stravy Urinal Akut 10 tablet. Tento přípravek je nejsilnějším z celé řady Urinal a zajišťuje první pomoc při náhlých obtížích vyžadujících rychlou a účinnou péči o močové cesty.

Produkty řady Walmark

Dalších 8 dárkových balení můžete vybrat z řady Walmark. Zvolit můžete přípravky, které zajistí podporu zdraví doslova každé části těla, ať už jde o srdce, oči, vlasy, pleť, nehty, klouby nebo podporu imunity, vitality či koncentrace a doplnění energie. V krabičkách najdete Walmark produkty jako například Hlívu ústřičnou, Echinaceu, Ostropestřec mariánský, Guaranu, Magnesium, Viaderm Complete, Lutein Forte a řadu dalších.
Stačí si jen vybrat, co je pro vaše blízké nejvhodnější a koupit dárek v krásném, barevném a praktickém freshboxu, který je vhodný pro použití do mikrovlnky, mrazničky i myčky.

Kompletní vánoční nabídku společnosti Walmark najdete na www.zdrave-vesele.cz nebo ve své lékárně.