Které známé osobnosti se do rozbouřených vln neúnavně vrhají, aby zde tvrdě bojovaly za svoji věc?

O manželovi Heleny Vondráčkové Martinu Michalovi a jeho soudních sporech už by se dala napsat kniha o několika dílech, my vám ale jen odcitujeme jeden novinový titulek z letošního léta: „Trestní oznámení jsou jeho hobby, řekl o manželovi Vondráčkové.
A schytal druhé.“ Podle některých se může soudit kvůli zbytečnostem, pokud se ale na jeho pozici podíváte jinou optikou, vlastně jen hájí zájmy své ženy a špičkové zpěvačky.

Památnou zůstane určitě také kauza, kdy se soudil s Kateřinou Brožovou kvůli tomu, že ji přirovnal k trabantu a svoji ženu Helenu k mercedesu. I tenkrát se dalo najít hodně povedených novinových titulků. Dnes stránky plní soudní tahanice Lucie Vondráčkové s exmanželem Tomášem Plekancem. A když přijde na děti a výživné, začnou vypadat všechny ty trabanty a mercedesy jako malichernost. My můžeme Lucii jen držet palce, aby nepříjemné životní období přestála se vztyčenou hlavou.

Rozvod století
Lucie Vondráčková (38) se momentálně nachází uprostřed tvrdé rozvodové bitvy se svým manželem, Tomášem Plekancem, a rozhodně nejde o poklidný rozchod dvou dospělých lidí. Lucie pro sebe požaduje třicet tisíc dolarů měsíčně a během rozvodových stání v Kanadě nešetří emocemi. Každý z manželů má navíc svoji verzi pravdy – neshodují se na detailech ze společného života, důvodech rozchodu ani finančním vyrovnání. Tak hlavně aby se v budoucnu shodli alespoň v otázce výchovy svých synů!

Golden Kids ve při
V šedesátých letech nerozlučné trio Golden Kids, od roku 2010 nepřátelé, které rozdělil vleklý soudní spor. Helena Vondráčková (71) žalovala Martu Kubišovou (75) pro ušlý zisk za zrušené turné – spolu se svým manželem Martinem Michalem požadovala 1,3 milionu korun. Celá kauza způsobila velký poprask mezi osobnostmi kulturního i politického života, které se postavily na stranu Kubišové, a dokonce sepsaly petici. K příměří od té doby už nedošlo a vztah obou zpěvaček je na bodu mrazu.

Zdroj: archiv

Tvrdé bitvy s bulvárem
Dostat se do sporu s Karlem Rodenem (56), to si dnes přeje jen málokterý vydavatelský dům. Herec uspěl už v několika případech, kdy mu bulvární média podle něj neúměrně zasahovala do soukromí. Naposledy vysoudil před měsícem 1,8 milionu korun, což však nebyla suma, kterou původně požadoval – chtěl dva miliony za každého člena své rodiny, celkem tedy osm milionů. U soudu Roden vysvětlil, že všechno dělá proto, aby uchránil své děti před možným nebezpečím, které jim kvůli bulváru může od společnosti hrozit.

Celý text najdete ve Story č. 22.