V zákulisí natáčení nekonečného TV seriálu se rodí opravdová láska a možná se schyluje i k zločinu… Odvázaná komedie Celebrity s r. o. vás zavede do hektického zákulisí natáčení nekonečného tv seriálu Podej štěstí ruku, kde je vše podřízeno diváckému vkusu a sledovanosti.

Režisér Tomáš (Jiří Mádl) touží ale po velkých filmech a nabourá rutinní seriálové postupy provokativními zásahy do děje a postavami ze skutečnosti. Popudí tím nejen ambiciózní producentku, která bdí nad křivkou sledovanosti seriálu jako ostříž (Vilma Cibulková), ale i skutečného mafiána (Robert Jašków), který se v seriálu pozná a zaútočí. Producentka Puflerová je vydírána a Tomáš se dokonce stane korunním svědkem. Mizí v zapadlé slovenské vesničce Holiny, kde nejdou mobily, ale kde se žije svobodně, podle tradic a kde se ctí kamarádství.

Tomáš tu nečekaně najde i prostor pro své smělé a ujeté tvůrčí ambice, které realizuje s místními vesničany, kteří si svého „pána režiséra" opravdu oblíbili. Tomášovi však tady chybí jeho nešikovný kamarád rekvizitář Voříšek, ale hlavně jeho velká láska, krásná módní návrhářka Jana, jimž úplně zmizel ze života. I když hodně riskuje, podstoupí šílenou jízdu do Prahy kradeným hasičským autem, aby se tajně setkal s Voříškem a Janou uprostřed noci v TV ateliérech, kde se stále natáčí „jeho" seriál… Voříšek a Jana čekají na něho… ale je tu i mafián Křeček se svými bodyguardy a bouchačkami (na rozdíl od seriálových kulis jsou pravé a s ostrými náboji). Tomáš, Jana i Voříšek se octnou ve smrtelném nebezpečí… A ve vesničce Holiny se připravuje pro pana režiséra úžasné překvapení… Jak to dopadne? Komu tentokrát podá štěstí ruku?

V kinech od 29. října 2015.

Zdroj: Youtube