Cítíte se provinile, když si dopřejete víc, než vám běžně dovoluje váš rozpočet? I naše celebrity se čas od času rozmazlují věcmi, které k životu nepotřebují…

Zpěvačka Ewa Farna tak prý s oblibou utrácí za dobré jídlo, Yvetta Blanarovičová neodolá příjemné dovolené v exotice a modelka Klára Medková svého času nechávala desítky tisíc korun za oblečky pro svého jezevčíka! Peníze si do hrobu nevezmeme, a tak si také my
ve Story myslíme, že je zdravé udělat si jednou za čas radost – pokud vás ovšem tahle „sranda“ finančně nezruinuje.

Simona Krainová - V dupačkách od diora

Děti jsou takové malé kopie nás samotných, a proto je jasné, že se jim snažíme dopřát to nejlepší, a často do nich neváháme investovat ani částky, které bychom sami za sebe neutratili. Topmodelka Simona Krainová (45) na svých synech opravdu nešetří. Mladší Bruno nosil už v pěti měsících dupačky od Diora v ceně pět a půl tisíce, starší Max se zase v necelých dvou letech pyšnil doplňky od luxusní italské značky Fendi. Když potom Simona se svými kluky vyjde do společnosti, za ruku si vede dva „poklady“ (a to doslova) oblečené minimálně v jednom průměrném českém platu.

Leoš Mareš - Jeho čas je drahý…

… a to doslova! Ne nadarmo se říká, že hodinky jsou šperkem muže a každý správný chlap by měl mít alespoň troje. A vyplatí se do nich investovat, známou věcí je, že právě hodinkami na zápěstí muži ve společnosti získávají určitý společenský status. Ano, je to tak – když už si muži na byznys meetingu nemohou přeměřovat nic jiného, tak alespoň porovnávají hodnotu strojků, které jim zdobí zápěstí. Leoš Mareš (42) má hodinky samozřejmě také několikery a cena většiny z nich nejde pod půl milionu korun – jsou z pravého zlata a ciferníky těch luxusnějších kousků jsou ozdobené diamanty.

Jana Doleželová - "Gaťky" v ceně dovolené

Modelka Jana Doleželová (37) dobře ví, že pokud jde o muže, vyplatí se investovat do kvalitního a sexy prádla. „Ujíždím na luxusním erotickém prádle, mám plné skříně a pořád nakupuju další,“ prozradila. V redakci víme o jednom obchodě v Pařížské ulici, kde celebrity „spoďárky“ s oblibou nakupují, a tak trochu tušíme, že právě sem chodí také Jana. A pokud jste doteď žili v představě, že bavlněné kalhotky za stovku jsou pro denní nošení adekvátní, měli byste vědět, že tady necháte za podprsenku a kalhotky obnos, za jaký se běžně jezdí na příjemnou dovolenou k moři.