Zpěvačka Marta Jandová má aktuálně dost napilno. Pracuje na sólové desce, čeká ji turné s kapelou Die Happy a kromě toho je i matkou a manželkou.

Rozhodně se nenudí, ale velmi dobře si uvědomuje, že nejen prací živ je člověk. „Po odpoledním odpočinku třetí zastávka v gurmánském nebi,“ komentovala svou fotku z Gourmet Festivalu Mikulov sympatická zpěvačka. Pamlsky ale nedopřává jen sobě, nezapomíná ani na své psí miláčky Kašpara a Melichara.

„Pamlsky si dají vždycky. Melíšek trošku zhubnul, tak si to může dovolit. Kašpar je hubenej pořád,“ usmívá se Marta, která letos plánuje dokončit sólovou desku. Její přípravy odsunula poté, co se jí a jejímu manželovi, porodníkovi Miroslavu Vernerovi, narodila dcera Maruška.

„Skoro každá malá holčička si chce vzít prince, v překrásných bílých šatech. I my se dnes museli koukat. Marušce se Harry líbí víc než William. Hned s kamarádkou dělaly svoje návrhy svatebních šatů,“ komentovala tvůrčí dílnu své dcerky. Svým fanouškům a přátelům ale dala nahlédnout i do té své. „Je trochu zvláštní mít šminky v botníku, ale mám je ráda na očích,“ směje se.

„Fyzická práce je nejlepší na stres. Nanosili jsme snad sto kbelíků hlíny a všechno zasadili. Můj muž nemůže uvěřit, že se stává zahradníkem,“ glosovala fotku, kde pózuje coby zahradnice.