Objevte čtyři výhody českého nákupního portálu Tipli a naučte se, jak i vy můžete získávat finanční odměny za nákupy na internetu.

Tipli je tzv. cashbackový portál. To je web, kde získáte při nakupování velmi snadno peníze zpět. Stačí nákupy začínat tím, že se do e-shopů přesměrujete z Tipli, to vám na oplátku vrátí několik procent ceny nákupu zpět. Proč se vyplatí nabízet takovou službu? Peníze, které od Tipli dostanete zpět, jsou vlastně část provize, kterou mu daný obchod zaplatil za přivedení zákazníka. Tyto čtyři důvody vás zaručeně přesvědčí o tom, že Tipli je nejlepší způsob, jak šetřit na internetu.

1. NEJ: nejlevnější!

Je známo, že ty nejlevnější výrobky lze často koupit v Číně, i proto si řada lidí tolik oblíbila online tržiště AliExpress. Nakupovat na AliExpress ale neznamená nakoupit automaticky nejlevněji. Vůbec nejvíc totiž ušetříte, když nákup z tohoto webu spojíte s cashbackem od Tipli! Objednat si můžete cokoliv. Jakmile objednávku zaplatíte a obchodník ji potvrdí, připíše se na váš uživatelský účet u Tipli peněžní odměna. Založení tohoto účtu je mimochodem zdarma, takže nemůžete prodělat.

2. NEJ: největší!

„Ale co když na Tipli nenajdu svůj oblíbený obchod?“ Můžeme vás uklidnit, to se rozhodně nestane. Na Tipli je přes 1 700 e-shopů! S největší pravděpodobností zde najdete i ty, o nichž jste ještě ani neslyšeli. Zároveň si můžete snadno vybrat obchod, u nějž získáte za nákup největší odměnu. Kupujete elektroniku? Porovnejte si, kolik peněz zpět získáte v Datartu, Okay, Smarty nebo e-shopu Expert, a zvolte si ten nejvýhodnější. Nemusíte se spokojit s jednou nabídkou, můžete si vybírat!

3. NEJ: nejsnadnější!

Nakupovat výhodně už nemůže být jednodušší. Pokud se vám totiž nechce před každým nákupem navštívit stránku Tipli, nemusíte. Stáhněte si doplněk Tipli do prohlížeče a nechte ho hlídat cashback za vás! Toto rozšíření pro internetové prohlížeče samo pozná, když otevřete nějaký e-shop, a automaticky zkontroluje, jestli je pro něj dostupný cashback, slevový kód nebo slevové kupony. Vám pak stačí jediné kliknutí. Díky Tipli vám už žádný výprodej ani akce neuteče. 

4. NEJ: nejflexibilnější!

Jednou z obrovských výhod Tipli je, že si našetřené odměny za nákupy můžete nechat vyplatit kdykoliv. Hranicí pro výběr odměn je doslova 0 Kč, Tipli vám tak na bankovní účet pošle klidně už první korunu. To je užitečné především pro všechny, kdo toho nekupují mnoho nebo nakupují jen za malé částky. S Tipli totiž můžete šetřit jak na nákupu elektroniky, tak i u objednávek módy, domácích potřeb nebo zdravotních prostředků a kosmetiky. Vyzkoušejte online lékárnu Pilulka nebo parfumerii Notino pro pocit luxusu. Nebo si vyberte jiný ze stovek ochodů na Tipli a nechte si za nákup zaplatit.