White Pearl GOLD bude Vaše nová zubní pasta. Je to balzám pro Vaše zuby a dásně. 

Je to šetrné bělení zubů a péče o zuby a dásně v jednom. Má přírodní složení a byla vytvořena přímo pro Vaše zuby. Ne nadarmo s ní vyjdřuje spokojenost více než 98% zákazníků.

Jak vlastně funguje?

White Pearl Charcoal Gold používá pokročilou technologii nanočástic zlata a speciálního aktivního prášku z uhlíku, který zubní sklovinu dokonale vyčistí od skvrn na nežádoucího zabarvení způsobeného pitím kávy, čaje, vína, nebo třeba kouřením a konzumací jídel zabarvujících zuby.

Zdroj: archiv

* ✅ zvýšená bělící funkce díky aktivnímu uhlíku

* obsahuje nanočástice 24 karátového zlata

* extrakt ze zeleného čaje chrání před kazy

* propolis pro baktericidní účinek

* mentolový extrakt pro svěží dech

* xylitol snižuje kazivost zubů

* udržuje ústní mikrofloru v rovnováze

* ? bez Parabenů, přírodní složení

K zakoupení online za 249,- Kč (při objednání 2ks poštovné zdarma) na serveru specializovaném na bělení zubů www.krasnyusmev.cz nebo v každé prodejně DM drogerii, Globusu a hypermarketu Albert.

Ohlasy reálných zákazníků z facebooku White Pearl:

1) Po vašich recenzích jsem si ji koupila a po mě hned další 2 kamarádky ?? rozdíl je opravdu znatelný a úplně vymizela bolest dásní ??????? vřele doporučuji všem - Ájinka F.

2) Také jsem neodolala a musím říct , že jsem měla strach z "chutě" …Ale musím uznat že "chutná" skvěle a co mě překvapilo je to, že jsem snad nikdy neměla takhle" hladké" zuby .Za mě je to úžasná zubní pasta ?? a co se týče bělení tak samozřejmě také ? doporučuji !! - Jullie P.

3) mám ji doma 14 dní a o 80% se mi zlepšil zánět dásní …téměř vymizel … ale děsně pění :) musí se používat opravdu jen trošek ve velikosti hrášku , jinak budete jak bernardýni :D doporučuji - Romana S.

4)Je super,jsem s ní spokojená,opravdu je po vyčištění vidět rozdíl a to já docela trpím na žluté zuby - Zuzana S.

5) Dobrý den, také máme a to jak stříbrnou tak zlatou, super pasty ?všem vřele doporučuji už jiné nepoužíváme - Marcela L.

6) Musím říct,že jsem tomu moc nevěřila,že bělí zuby a je tomu opravdu tak,jedině doporučuji - Lucie Ch.