Světoznámá módní návrhářka Blanka Matragi je legendou, jejíž šaty nosí celebrity, princezny a slavné bohaté ženy po celém světě. Nyní si můžete kousek jejího umění pořídit i vy a ozdobit si svůj domov luxusním ložním povlečením, bavlněným závěsem nebo saténovým dekoračním povlakem.

Unikátní designová tvorba

Blanka Matragi se narodila v Čechách, její modely však už dávno přesáhly hranice rodné země. Oblíbená je především na Blízkém východě, kde mezi její přední klienty patří nejen evropské, ale i libanonské známé a mocné osobnosti. O její modely se „přetahují“ sestry, manželky a dcery králů, šejků a emírů ze zemí Perského zálivu. Není se čemu divit, protože tyto nádherné šaty připomínají pohádky Tisíce a jedné noci a sní o nich každá žena.

Zdroj: archiv

Inspirace z přírody a ze života

Umělkyně je známá tím, že ve své tvorbě čerpá inspiraci z běžného života. Ve spolupráci s firmou Matějovský vznikla exkluzivní kolekce ložního povlečení na motivy módní kolekce ELEMENTS. Sama autorka tuto kolekci charakterizuje jako oslavu života a návrat ke kořenům, představuje pro ni spojení s její tvůrčí energií. Voda (kolekce OCEAN) pro ni znamená koupání v řece a pozorování bouře na moři, oheň (kolekce FIRE) ji okouzlil ve sklářských dílnách. Zem (kolekce EARTH) a její stabilita v ní vyvolává vzpomínky na dětství, kdy její rodiče stavěli rodinný dům. A poslední vzduch (kolekce AIR) vyvolává v Blance touhy po cestách do dalekých neznámých zemí.

Zdroj: archiv

Vytvořte si harmonický domov

Tvorba Blanky Matragi už na první pohled zaujme odvážnými, ale přesto velmi elegantními promyšlenými motivy, které na první pohled upoutají iluzionistickými prvky. Každý model je jedinečný a vyzařuje luxus, který si nyní i vy můžete přenést k sobě domů. Proměňte ložnici prostřednictvím luxusního saténového povlečení Blanky Matragi.

Zdroj: archiv

Doplňte obývací pokoj designovým závěsem, nebo třeba dekoračním povlakem na polštář či hodinami se stejným motivem. Vaší fantazii se v tomto ohledu meze nekladou…

Zdroj: archiv

Líbí se vám bytové doplňky s odvážnými módními motivy od Blanky Matragi?