S novými vůněmi se během letošního roku snad roztrhl pytel. Nejrůznější dámské i pánské parfémy každý měsíc plní regály parfumerií a je jich tolik, že nakonec nevíte, jakou vůni vybrat. Jestli stále hledáte ideální voňavý dárek pro svou sestru, kamarádku či manželku, přítele, bratra nebo manžela, představujeme vám ty nejkrásnější novinky z roku 2019.

Smyslná vůně orientu a vanilky Black Opium Intense


Odvážným a nezávislým ženám bude nejlépe slušet intenzivnější parfémovaná voda z dílny Yves Saint Laurent. Black Opium Intense si vás získá už úvodními tóny absinthu a ostružiny, k nimž se postupně připojuje káva, jasmín a pomerančový květ. Závěrečná vanilka, lékořice a santalové dřevo podtrhují smyslné ladění vůně, která proslula i nekonečně dlouhou výdrží.

Zdroj: redakce

Gucci Guilty: Probuďte svou krásu


Parfémovaná voda Gucci Guilty je originální a sexy a ani v nejmenším se to nesnaží skrývat. Velmi ráda staví na odiv svou vonnou kompozici v čele s jiskřivými citrusy a růžovým pepřem, aby posléze všechny ohromila květinovým srdcem složeným z opojného šeříku, pelargonie, růže a fialky. Smyslné pačuli a jantarová pryskyřice jsou jen pomyslnou třešničkou na této pudrově-květinové vůni.

Zdroj: story

Tak trochu jiné vyznání lásky: In Love With You


Nejen zaláskované ženy již po prvním přivonění propadnou kouzlu ovocně-květinové Emporio Armani In Love With You. Romantické složení startuje ovocným koktejlem višní, malin a rybízu, pokračuje nasládlým jasmínem, růží a pelyňkem, a to všechno stvrzuje kořeněné pačuli. Ideální dárek pro každou romantickou ženu s velkým Ž.

Zdroj: redakce

Guess 1981 Las Angeles pro cestovatelské nadšence


Hledáte-li vůni dálek, divokého oceánu i životního stylu amerického velkoměsta, vsaďte na Guess 1981 Los Angeles, v nabídce najdete dámskou i pánskou verzi. Orientálně-květinová toaletka okouzlí ženy, muži si zase oblíbí vůni orientálně-fougerovou. Vydejte se na dalekou cestu a nasajte prostřednictvím značky Guess nezaměnitelnou atmosféru Los Angeles.

Zdroj: redakce

Boss Bottled Infinite je plná inspirace


Inspirativní moderní muž, jemuž se hlavou neustále honí spousty nápadů, potřebuje stejně inspirativní vůni. Toto odvážné zadání do puntíku splňuje dřevitě-aromatická parfémovaná voda Boss Bottled Infinite. Vrchní tóny jablka, mandarinky, šalvěje a skořice pomalu ustupují rozmarýnu, pačuli a levanduli, v základu pak ucítíte příjemnou vůni santalového a olivového dřeva.

Zdroj: story

Kontrastní a tajemná vůně JOOP! Homme Absolute


Pro muže, který je tak trochu tajemný a nebezpečný, ale zároveň se nebojí projevit ani svou citlivější stránku, představil JOOP! jedinečnou parfémovanou vodu Homme Absolute. Vůně kombinuje zdánlivě nesourodé tóny, jako jsou úvodní černý pepř, opojné ylang-ylang, vetiver, fazole tonka a maskulinní kadidlo. Nechte se zlákat magnetickou přitažlivostí černočerného flakonku.

Zdroj: story

Navštivte online parfumerii Elnino.cz, kde najdete ty nejšťavnatější tipy na vánoční dárky pro ženy, muže i děti. Objednejte si jednoduše přes internet a pak už jen vyhlížejte kurýra s voňavou zásilkou. Přejeme vám krásné adventní období.