Věděli jste, že existuje několik typů širokých kalhot? To je dobrá zpráva pro všechny ženy, které hledají zajímavé stylizace s tímto prvkem svého šatníku. Bez ohledu na vaši výšku nebo postavu najdete ideální volbu pro vás. Navíc jde o jeden z hitů sezóny, který vyvolává nostalgii 70. let.

Jaké boty nosit k širokým kalhotám?

Boty přitáhnou velkou pozornost, zvláště když zvolíte široké 3/4 nebo 7/8 kalhoty z House Brand. Jehlové boty nebo jiné boty na vysokém podpatku budou skvělým nápadem do kanceláře nebo na večer. Dobrou kombinací budou i kozačky, klasické lodičky na sloupku nebo mokasíny. Pro uvolněnější verzi nabízíme balerínky a tenisky. V létě se budou skvěle hodit ploché minimalistické žabky a různé druhy sandálů.

Která halenka se širokými kalhotami bude fungovat nejlépe?

Zde se bude hodit mnoho kombinací - jak vypasované upnuté halenky včetně bodyček, halenky s otevřenými zády a halenky s otevřenými rameny, tak i oversize topy nebo trička či svetry. Zajímavou alternativou může být i kombinace se sakem nebo košilí. Důležité je vyhnout se kombinaci širokého spodku s objemným svrškem, protože silueta může vypadat neforemně.

Zdroj: Housebrand.com

S čím lze ještě kombinovat široké kalhoty?

Pokud se chcete řídit módou, doporučujeme kombinace široké kalhoty s vestou. Od loňského roku si taková řešení získávají stále více příznivců. A pánské vesty jsou mikrotrendem, který nás s největší pravděpodobností zatím nehodlá opustit. Existují i ​​užší a menší verze, které nahrazují svršky. Jak kombinovat široké kalhoty s vestou? Vyberte si látku, splývavé kalhoty nebo džíny a úpletovou vestu s intenzivním barevným vzorem, například květinovým, pruhovaným nebo kostkovaným. Pěkným završením outfitu budou těžké boty a lehká plátěná taška nebo batoh.

Dalším nápadem bude hra s barvami – zkombinujte House – dámské kalhoty ve stejné barvě nebo se pusťte do hry kontrastů. Bílé široké kalhoty kombinujte s bílým upnutým topem a bílým sakem. Takové jednobarevné stylizace jsou právě teď velmi módní.