Nedostatek času, plíživý stres a nejistota na jaře tohoto roku hrály do karet nezdravému a rychlému stravování. Lidé zapomínali na důležitost kvalitního jídla a odbývali se. Přitom právě vyvážená a hodnotná strava tvoří základní stavební kámen obranyschopnosti našeho organismu před viry a bakteriemi. Nepříznivou situaci vzala do svých rukou česká firma KetoFit, která se rozhodla spojit požitek z jídla s rychlou přípravou a vhodnou výživovou hodnotou.

KetoFitKetoFitZdroj: Redakce

Jídlo plné vlákniny a vitamínů pro všechny

Zatímco řada firem mohla zavřít, nebo jen s napětím sledovat průběh karantény, v KetoFit se rozjel vývoj. Volba padla na populární palačinky s džemem a proteinové nápoje. „Cílem bylo dostat do nich kvalitní vlákninu a vitamíny, které podporují normální funkci organismu a imunity.“, říká Filip Degl, původce myšlenky. KetoFit – firma na vývoj a výrobu zvláštní výživy, kterou před 15ti lety zakládal jako studentský projekt, tak na jaře získala úplně nový směr.

Zdroj: Youtube

"Tip: Vybrané produkty KetoFit můžete pořídit se slevou 40 % v rámci SLEVOVÉHO TÝDNE S DENÍKEM od 9.11.2020 do 15.11.2020. Stačí při nákupu zadat slevový kód: Kfit. Objevte účinky Ketofit."

Zdravý dezert, ze kterého nepřiberte?

,,Chtěli jsme jídlo, které by lidé milovali a které by zároveň nebylo pouhý pamlsek s nulovou výživovou hodnotu.“, vypráví Degl. Tak se zrodil nápad na výrobu prémiových džemů bez přidaného cukru, konzervantů a stabilizační chemie. „Největší oříšek bylo vyladit recepturu“, přiznává zakladatel KetoFit. „Drtivá většina ovoce totiž pochází z rychlopěstíren, kdy

KetoFitKetoFitZdroj: Redakce

rostliny nerostou v půdě a plodů chybí výrazná chuť. Navíc nemají tolik vitamínů“, pokračuje Filip. Nakonec ale bylo hledání ideálního složení úspěšné. V džemech bez přidaného cukru najdete pouze ovoce pěstované hezky po staru, v hlíně. A výsledek stojí za to! „Máme na ně výborné ohlasy mezi ženami, dětmi, ale i sportovci. Dokonce si je pochvalují i dietáři a to považujeme za obrovský úspěch“, hodnotí výsledný produkt Degl.

V kombinaci s ovocnými proteinovými smoothies je to elixír života! I proto se z nich stal hit letošního jara. „Museli jsme podstatně navýšit výrobu i sklady, abychom to zvládli,“ pochvaluje úspěch Filip Degl, kterému se tak podařilo zbořit mýty o tom, že výživové koktejly neumí nahradit běžnou stravu.

KetoFitKetoFitZdroj: Redakce

Samotné vitamíny ale nestačí

Uvědomte si, že lidské tělo je z velké části ze svalů. Aby svaly vydržely v dobré kondici celý život, musíte se o ně patřičně starat. Potřebují bílkoviny, které spolu s vlákninou podporují přirozenou obranyschopnost. Ani jedno do sebe chlebem s párkem nedostanete. Zato vysokoproteinovou stravou ano. A přesně takovou Filipův KetoFit nabízí. Celkem přes 60 různých druhů, včetně proteinového pečiva, těstovin, polévek, omelet, tyčinek, čokolády a dalších sladkých i slaných pokrmů. „Kromě toho, že dobře chutnají, perfektně a na dlouho zasytí“, uzavírá výčet pozitiv Degl. 

A co vy? Už se vám seběhly sliny na zdravé mlsání bez výčitek a zdlouhavé přípravy jídel? Vyzkoušejte ryze české produkty bez konzervantů a chemie KetoFit a zůstaňte v kondici!