Jaro je konečně tady a opět vybízí k provozování mnoha jarních sportovních aktivit. Někdo vyrazí na kolo, někdo na in-line brusle, další dá přednost pěším túrám v přírodě. I v tomto období je však potřeba relaxovat. No a kde relaxovat lépe než ve wellness?

Po náročném dni nebo týdnu si každý určitě rád odpočine. Někdo má rád svůj klid a proto zůstane doma, kde se věnuje svým oblíbeným aktivitám (zahradničení, četba, apod.). Jiní však raději sáhnou po nějakém wellness pobytu, odjedou pryč, využijí služeb některého wellness centra a nechají se hýčkat odborníky.

Zdroj: archiv

Hotely dnes nabízejí velké množství pobytů, mezi kterými si vybere opravdu každý. Některé pobyty jsou zaměřené na koupele, vířivky či sauny, jiné zase na masáže a zábaly. Jedny jsou určené pro páry, druhé pro rodiny s dětmi, další pro seniory. Rozdělit se dají i dle cenové dostupnosti. Je možné zakoupit buď ty cenově přívětivější a nebo naopak luxusní pobyty, které uspokojí i nejnáročnější klientelu, která si za kvalitní služby ráda připlatí.

Zdroj: archiv

Pokud tedy patříte mezi ty, kteří by zvolili variantu wellness pobytů, vyzkoušejte například Wellness Hotel Green Paradise v Karlových Varech, který nabízí moderní wellness centrum s vířivou a masážní vanou či solnou jeskyní. Další neméně lákavou variantou je bezpochyby čtyřhvězdičkový Hotel Port, který své wellness služby provozuje ve městě Doksy, nedaleko Máchova jezera. Tak neváhejte a vyberte si svůj relaxační pobyt co nejdříve.