Speciality vietnamské kuchyně prodávané na ulicích Hanoje či Saigonu očarovaly celý svět. Naučte se s námi několik z nich a překvapte své blízké a přátele.

Naučíte se:

Salát nom hoa chuoi – s kuřecím masem a banánovými květy
omáčky nuoc cham – variace základní vietnamské omáčky
nakládanou mrkev a ředkev
banh mi s krevetami – typickou vietnamskou bagetu s krevetami, koriandrem a chilli
Špízy nem lui – pochoutku z mletého masa na citronové trávě
bun bo nam bo – hovězí maso s ústřicovou omáčkou, nudlemi a čerstvou zeleninou

Kdy: v pátek 21. 4. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: ChefparadestudioŽižkov, Husitská 56, Praha 3
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy