Také každý rok tápete, co koupit tátovi k Vánocům? Ukažte mu letos, že vám na něm záleží a darujte mu luxusní péči o jeho vzhled.  

Zapomeňte na okoukané vánoční balíčky z drogerie a poohlédněte se po něčem osobitějším a zajímavějším. Inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky pro muže.

Holení a péče o vousy
Skvělý tip na dárek pro tatínka je elektrický holící strojek. Určitě se vyplatí investovat do kvality a ověřených značek. Můžete sáhnout po nějakém originálním, jako je stojek na holení s vysáváním nebo výměnnými nástavci a máte úspěch zaručen.

Aktuálním trendem je také klasické mokré holení. S pěknou sadou se štětkou na holení z jezevčí srsti, mýdlenkou a změkčujícím olejíčkem si může z holení udělat pěkný rituál, který ho bude bavit.

Jestli si tatínek vousy spíš pěstuje, pak se nabízí kvalitní péče o vousy. Zastřihovač, kartáč, olej a mýdlo na vousy udělají z jeho plnovousu skutečnou chloubu, na kterou může být pyšný.

Zdroj: archiv

 

Vše pro zdravé zuby
Zuby patří k části zevnějšku, o kterou se někteří muži příliš pečlivě nestarají. Pořiďte tatínkovi elektrický zubní kartáček a čištění zubů ho hned bude více bavit! Vybrat můžete také sadu s kartáčkem, ústní vodou a zubní pastou.

A jestli pije hodně kávy nebo červeného vína, a zuby mu už trošku zažloutly, vyberte mu třeba bělící pero nebo sadu s bělícím gelem.

Zdroj: archiv

 

Parfém nebo luxusní sada
Parfém nebo kolínská patří k tradičním dárkům. Jestli chcete vsadit na jistotu, vyberte nějaký klasický parfém od značek, jako je Hugo Boss, Calvin Klein, Davidoff nebo Versace. Zvolit můžete i parfémovou sadu, kde kromě parfému bude i sprchový gel, balzám po holení nebo deodorant stejné vůně.

Jestli váš tatínek ocení spíše originalitu a výjimečnost, pak mu vyberte niche parfém. Tyto parfémy jsou vyráběny tradičními postupy, z velmi vzácných ingrediencí a v nekonvenčních kompozicích. Vyberte tatínkovi nějaký niche parfém z dílny značek Escentric Molecules, Creed nebo Comme Des Garcons a dopřejte mu jedinečný čichový zážitek.

Zdroj: archiv