Rychlá hotovostní půjčka přijde vhod v případě nenadálých finančních potíží. Představuje úvěrový produkt, který se sjednává online prostřednictvím jednoduchého webového formuláře. Finanční prostředky jsou žadateli vyplaceny na ruku ještě týž den, někdy dokonce během několika málo minut.

Okamžitá půjčka může být jediným možným řešením finančních problémů. Mezi její hlavní výhody patří možnost výplaty v hotovosti, a to i během víkendů. Půjčku na ruku bez účtu dnes nabízí několik nebankovních poskytovatelů, kteří jsou držiteli licence České národní banky.

Má-li být půjčka vyplacena o víkendu, stačí navštívit jednu z partnerských prodejen poskytovatele, kterými může být například trafika nebo čerpací stanice. Některé společnosti nabízejí také osobní předání hotovosti prostřednictvím svého zástupce.

Každý, kdo potřebuje půjčku na ruku ještě dnes, by měl nejprve prověřit příslušného poskytovatele. K tomu poslouží například nezávislý web NavigatorUveru.cz nebo klientské recenze na internetu. Nenajde-li člověk společnost, jejíž podmínky by mu vyhovovaly, může o pomoc požádat rodinné příslušníky. Vždy je vhodné půjčku podložit smlouvou o půjčce, aby se předešlo nedorozuměním a problém v budoucnu. Její sepsání je díky vzoru smlouvy o půjčce snadné.

Zájemci o půjčky ihned na účet o víkendu mají situaci o něco těžší. Bankovní transakce sice mohou o víkendu proběhnout, nicméně ne každá nebankovní společnost o víkendu poskytuje své služby.

Okamžité půjčky na ruku mohou být vyplaceny například v trafice nebo na čerpací stanici.Okamžité půjčky na ruku mohou být vyplaceny například v trafice nebo na čerpací stanici.Zdroj: Redakce

Řešením proto mohou být hotovostní půjčky, které lze obdržet ještě dnes. Půjčku na ruku získá každý, kdo splňuje několik nenáročných podmínek – obvykle se jedná o pravidelný příjem, věk min. 18 let, bydliště na území ČR a bezdlužnost. Existují však i půjčky na ruku pro zadlužené.

Kde získat půjčku na ruku ještě dnes?

Existuje několik nebankovních subjektů, které nabízejí výplatu půjčky na ruku ještě dnes. Jejich příklady lze vidět níže.

CreditPortal, a.s. – půjčka Credit30

Hotovostní úvěr Credit30 může pomoci každému, kdo potřebuje půjčku na ruku ihned. Lze jej sjednat až do výše 30 000 Kč se splatností až 30 dní, přičemž peníze jsou vyplaceny na základě online žádosti na jedné z čerpacích stanic EuroOil. Některé z nich bývají otevřené non-stop, proto je Credit30 vhodná i pro zájemce o půjčku o víkendu.

EC Financial Services, a.s. – Express Cash půjčka

Půjčka Express Cash představuje rychlou půjčku na ruku, kterou lze sjednat až do výše 70 000 Kč na 14, 17 nebo 20 měsíců. Její výhodou je úroková sazba, jež se řadí mezi nejnižší na nebankovním trhu, a také flexibilita splácení – zástupce společnosti EC Financial Services, která půjčku poskytuje, si splátky vyzvedává v den určený klientem.

Zaplo Finance, s.r.o. – Zaplo půjčka

Dobře známá nebankovní půjčka Zaplo nabízí výplatu v hotovosti již do 15 minut od schválení žádosti. Novým klientům je poskytována do výše 16 000 Kč na 30 dní, v případě opakované půjčky lze žádat až o 30 000 Kč na 30 dní. Zaplo půjčka může být vyplacena na ruku prakticky ihned, a to na terminálech v trafikách GECO. Velkou oblibu si Zaplo půjčka získala především proto, že první půjčka je při řádném splacení zcela zdarma – bez úroků a poplatků.