Jóga umí uzdravit bolavá záda a nejen je. Poznejte její léčivou sílu díky novému speciálu Kondice Jóga jako lék, jehož součástí je i DVD se 150 minutami cvičení. Speciál Jóga jako lék je k dostání od 24. května.

Ať už vás trápí bolavé tělo, bolavá duše nebo obojí, jóga je ten nejsnazší způsob, jak si od problémů ulevit. Stačí si každý den najít pár minut a pustit se do cvičení. V našem speciálu se dozvíte, jaké ásany zabírají na záda přetěžovaná dlouhým sezením i jak pomocí pravidelného cvičení snížit riziko srdečně-cévních onemocnění.

Zjistíte také, proč kvůli stresu zbytečně rychle stárneme, a naučíte se mu čelit pomocí jednoduchých zklidňujících pozic a meditace. A jestli vám hlavou táhne nekonečný proud myšlenek, který vám ztěžuje usínání, poradíme vám, jak se konečně ukotvit v přítomném okamžiku a přestat řešit, co bylo a co bude.

Také vás naučíme, jak jógu využít k tomu, abyste se cítila dobře ve svém těle, ať už jde o vyladěný menstruační cyklus, větší sebevědomí nebo třeba bezchybnou a zářící pleť, jakou mají jogíni.  Tak roztáhněte jógamatku a vydejte se s námi na cestu ke zdravějšímu tělu a vyrovnanější mysli.