Tento rok se celý nese ve fialové. Barvou roku 2018 se totiž stala mystická barva Ultra Violet, která má nyní hlavní roli nejen v módě a líčení, ale také ovlivnila trendy v parfémech.

Aktuálně proto frčí především všechny fialové ingredience jako je třeba fialka, kosatec, šalvěj nebo levandule. Stejně tak jsou ve velké oblibě výrazné fialové flakony. Nechejte se proto inspirovat jedinečnými tipy na fialové parfémy!

Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle

Půvabný květinový flakon ve fialovém odstínu dostala letošní novinka od Marca Jacobse s názvem Daisy Dream Twinkle, která vás okouzlí sladkou vůní višní, lesních bobulí, květin a mléčných tónů. Tato smyslná vůně je inspirovaná paprsky letního slunce dopadajících na klidnou vodní hladinu a v letním horku vás zaručeně příjemně osvěží!

Zdroj: archiv

Lacoste Eau de L.12.12 Pour Elle Magnetic

Ve výrazném fialovém flakonu se ukrývá také dámská parfémovaná voda Lacoste Eau de L.12.12 Pour Elle Magnetic, jejíž magnetizující aroma vám dodá neobyčejně přitažlivý a zároveň elegantní pocit. Vůně se otevírá sladkými klementinkami a mangem. V srdci pocítíte okouzlující vůni lístků fialek, které se snoubí s růžemi a jasmínem. Na závěr se rozvoní sladká vanilka a fazole tonka.

Zdroj: archiv

Roberto Cavalli Florence

Dámská parfémovaná voda Roberto Cavalli Florence je inspirovaná italskou Florencií, jejíž uměleckou atmosféru zachycuje nejen svojí důmyslnou kompozicí, ale také precizně zdobeným flakonem z těžkého skla ve fialové barvě. Aroma vůně je postaveno na třech hlavních akordech, kterými jsou pomerančové květy, ambra a pačuli.

Zdroj: archiv

Calvin Klein Forbidden Euphoria

Calvin Klein Forbidden Euphoria je ovocno-květinová vůně s orientálním nádechem, která svoji nositelku zahalí svůdnou aurou tajemnosti. Opojné aroma je tvořeno sladkými malinami a broskvemi, které se snoubí s jasmínem, orchidejí a pivoňkou. V pižmovém závěru pocítíte kašmírové dřevo a exotické pačuli.

Calvin Klein, Forbidden EuphoriaZdroj: archiv

Lalique Amethyst

Jako osvěžující koktejl ostružin, malin a černého rybízu je dámská vůně Lalique Amethyst, která vaši pozornost upoutá nejen jedinečným fialovým flakonem, ale také vůní lesního ovoce, smyslných květin a podmanivého dřeva. Tato vůně je jako exkluzivní šperk, který vás skvěle doplní při každé příležitosti!

Zdroj: archiv

Všechny tyto jedinečné vůně a spoustu dalších najdete na stránkách parfumerie notino.cz, která pravidelně nabízí oblíbené Black Friday slevy na ty nejlepší parfémy a kosmetiku!