A je to tady. Právě dorazilo jedno z nejpozitivnějších období v roce a konečně to začíná vypadat, jako že už neodejde. 

Přišlo jaro prosvětlené hřejivým sluníčkem, které po zimě tak jako každý rok probouzí přírodu k novému životu. A tak není nic překvapivého, že ten pocit, jako bychom se znovu probouzeli i my sami, zažíváme dnes a denně. Zažíváme ho s každým novým ránem, které nás láká ven nejen tím energií nabíjejícím světlem, ale třeba i zpěvem ptáků. Proč si tedy nedopřát netradiční snídani ve velkém stylu na balkóně nebo u otevřeného okna? Ve stylu, který bude ušitý vám na míru?

Rychlá rána bez snídaně nejsou dobrá pro nikoho

Většina z nás prochází ránem ve spěchu, leckdy jen s rychlou kávou a bez snídaně. Pokud si přeci jen chvilku na snídani vyšetříme, pak je často rychlá, chtělo by se říct odbytá. Cožpak se něčím namazaný rohlík nebo sušenky dají považovat za velký styl? Mohou být vaším stylem? Možná si teď říkáte, že určitě ne a že si zítra uděláte třeba míchaná vajíčka nebo omeletu. Výborně. Jdete správným směrem. Pojďme ale jít ještě trošku dál.

Zdroj: archiv

Foto: Gorenje.cz

Voňavý, křupavý toast dokáže překvapit

Myslíte si, že toast není nic zvláštního? Že tímto směrem vy rozhodně nepůjdete? Představte si ale, jak si děláte svá míchaná vajíčka či omeletu. Představte si, že zatímco jim věnujete veškerou svou pozornost, ve vašem topinkovači se opékají toasty tak, jak je máte rádi, protože jste si nastavili míru opečení podle sebe. Čas od času se neubráníte pohledu na topinkovač, který provedením přesně odpovídá vašemu stylu. A je jedno, zda máte rádi klasiku, která dokáže vyvolat trošku nostalgie, nebo obdivujete design, který se sice pyšní krásou minulosti díky vintage detailům, ale zároveň je kombinuje s liniemi současnosti v moderním provedení. Představte si, jak pak takový toast vyndáváte z topinkovače, jak na něj mažete máslo, které se díky teplu křupavé topinky roztéká a tou jedinečnou máslovou vůní provoní slunečné ráno. Není toto tím ránem, které si zasloužíte? Navíc když si uvědomíte, jak jednoduché je poté uklidit, protože váš topinkovač má vyjímatelný zásobník na drobky?

TIP: Patříte mezi milovníky designu a pomalých snídaní? Pak si můžete pořídit všechny spotřebiče do kuchyně z jedné designové linie, a to včetně snídaňového setu: toustovače a konvice!

Zdroj: archiv

Foto: Gorenje.cz

Topinkovač a kreativní snídaně jdou dohromady

Míchaná vajíčka s toastem vás nenadchly? Pojďme tedy ještě o kousek dál a zapojme trošku kreativity. Napadlo vás někdy, že toastový chléb nebo houska nejsou tím jediným, co se dá v topinkovači opékat? Představte si, že místo housky nakrájené na plátky takto opékáte třeba sladký brambor – batát. Pak stačí troška bílého jogurtu, skořice a sladká, ale přitom zdravá snídaně v paprscích jarního sluníčka zpříjemní vaše ráno.

Snídaně bez kávy nebo čaje? Pro mnohé nepředstavitelná

Pro mnohé z nás je snídaně, ať už je jakkoliv dobrá, nepředstavitelná bez vůně dobré kávy nebo čaje. Stejně tak si povětšinou nedokážeme představit, že bychom svůj oblíbený ranní horký nápoj připravovali bez pomoci rychlovarné konvice. Pořídili jsme si takový topinkovač, který mimo jiné umí naši kuchyni i zdobit. Pořiďme si tedy ve stejném stylu i rychlovarnou konvici. Pro ty, kteří milují retro, kteří chtějí mít takovou konvici, ve které jim čaj vařila babička, máme dobrou zprávu. Dnes není problém najít konvici, která umí kombinovat retro vzhled s moderními funkcemi jako jsou například termostat, díky kterému docílíte požadované teploty vody, nebo vyjímatelný a omyvatelný filtr vodního kamene.

Zdroj: archiv

Foto: Gorenje.cz

I když dokáží být naše rána hektická, můžeme si snídani užít ve velkém stylu. Můžeme si ji tak užít právě díky moderním spotřebičům, které umí šetřit tak drahocenný ranní čas. Poslechněme tedy jarní sluníčko, které nás k tomu přímo vybízí, a začněme snídat stylově.