Jak se zdá, herečka Alice Bendová bude mít léto nabité prací. Přesto dovolenou s rodinou i letos určitě zvládne. Její profese si však žádá, aby vypadala za všech okolností skvěle. 

Proto se rozhodla neztrácet čas s líčením a zašla si na Kliniku YES VISAGE na aplikaci řas, které jsou v současnosti jednoznačně tím nejlepším u nás, protože vypadají i se chovají jako vlastní řasy.

V létě má herečka a moderátorka Alice Bendová diář naplněný prací. Právě teď natáčí reality show Farmář hledá ženu a pak ji čeká komedie v režii Jana Nováka. A ani potom si moc neodpočine. Objeví se hned v několika seriálech. Je tedy jasné, že potřebuje dobře vypadat. "Hodně cestuji nebaví mě stále se líčit, takže jsem zvolila tyto řasy, které jsou jemňounké a lehounké a oko vůbec nezatěžují. Navíc skvělé je, že mi šetří čas i během natáčení. Je moc příjemný použít jen make-up a stíny a jít rovnou na plac," vysvětluje Alice Bendová.

Zdroj: archiv

A proč zvolila právě speciální ultralehké hedvábné řasy? „Viděla jsem to u svých kolegyň a jsem závistivá holka, tak jsme je chtěla taky. Třeba Simona Krainová, která sem na kliniku chodí, je má a nemůže si je vynachválit," prozrazuje s úsměvem krásná herečka.

Minimum práce s líčením ocení herečka i během plánované dovolené s rodinou. „Stejně jako loni se chystáme i letos do Chorvatska do karavanu, kde budeme mít připravenou loď. Děti si výlety po okolních ostrovech opravdu užívaly. Takže se moc těšíme. A skvělé je, že díky novým řasám nebudu muset příliš řešit líčení. Ve vodě i v moři stále výrazné oči bez rozmazané řasenky," říká Alice Bendová.

Zdroj: archiv