Anife Vyskočilová podstoupila další plastickou operaci prsou, tentokrát ze zdravotních důvodů. Opět se svěřila do rukou prověřeného plastického chirurga, který byl také u první operace a temperamentní Anife velmi dobře zná!

Hlavním důvodem, proč se Anife rozhodla modelaci prsou na Klinice YES VISAGE podstoupit, jsou především zdravotní komplikace. Bujný dekolt je příčinou velké bolesti zad, kterým je potřeba trošku ulehčit.

Lékaři jí dali na výběr, buď zádům odlehčit zmenšením poprsí, nebo by ji čekala znovu operace zad. „Další operaci páteře bych se ráda vyhnula, hledám tedy efektivní řešení, jak zádům ulehčit. Na pořadu dne je tedy modelace poprsí za účelem zmenšení," povzdechla si Anife.

Ze zákroku nemá obavy. Svěřila se do rukou svého dlouholetého přítele, doktora Issama Al Awy. A naprosto mu důvěřuje. „Je potřeba poprsí celkově zvednout, použít menší výplň a zádům tak odlehčit. Použijeme stejný postup jako u první operace, abychom nevytvářeli další jizvy. Výsledek bude dokonalý. Jediné, čeho se obávám, je, jak udržet temperamentní Anife po operaci v klidu," usmívá se plastický chirurg.