Cítíte, že je vaše pleť unavená, bez jasu a nutně potřebuje nějaký restart? Pak tu pro vás máme pár zázraků, jejichž pomocí dostane nový impuls a vy budete zářit štěstím. Protože krásná pleť = sebevědomí.

Změna ročního období a teplot může naši pokožku dost vystresovat. Ten, kdo má normálně mastnější pleť, ji teď může mít suchou, nebo naopak. V horších případech vyžaduje každá část našeho obličeje něco jiného. Abyste svoji pleť dostala do normálu, chce to nejen jí dopřát hydrataci, výživu a zklidnění, ale také rituály, které ji „nakopnou". A to umějí třeba kyslíkové masky, nejrůznější aktivační krémy a balzámy, pleťové spršky, ale i různé druhy peelingů, které vás zbaví odumřelých buněk. Cílem je mít hezkou strukturu a odstín pleti s přirozeným rozjasněním.

Teprve pak může být váš finální look dokonalý. Zašedlou a mdlou pokožku totiž nespraví ani ten nejpreciznější a nejdokonalejší make-up. Najděte si proto alespoň jednou týdně hodinku dvě čas a udělejte si svůj beauty rituál, kdy se budete věnovat jen sama sobě a své pleti. Doporučujeme si produkty před zakoupením vyzkoušet (prodejci mají většinou k dispozici vzorečky) a nebo si nechte poradit od svojí kosmetičky, která zná potřeby vaší pleti asi nejlépe ze všech. Takže hurá do koupelny a udělejte si hezky.