Čerstvá Česká Miss 2016 Andrea Bezděková podstoupila plastiku nosu, se kterým už delší dobu nebyla spokojená.

„Pro mě je to velmi citlivé téma. Myslím, že nebudu jediná, kdo o svých chybách nemluví rád nahlas. Zjistila jsem, že když se na ně zbytečně neupozorňuje, je dost velká pravděpodobnost, že si toho okolí ani nevšimne. Nicméně, teď když je to venku, můžu mluvit naprosto otevřeně," říká štíhlá kráska.

"Mé rozhodnutí rozhodně nebylo zapříčiněno míněním druhých. Je to má vlastní iniciativa, která se ve mně probudila již před pár lety. Zákrok tedy zvažuji poměrně dlouho," vysvětluje vítězka soutěže krásy své důvody pro zásadní rozhodnutí.

Oč se v případě Andrey konkrétně jednalo, přiblížil operatér, doktor Zdeněk Pros: „Andree jsem se snažil operaci rozmluvit. Ale byla pevně rozhodnutá, že jí chce. Má malý hrbol na hřbetu nosu a drobnou stranovou asymetrii. Mně připadá její nos zajímavý, ale jí se nelíbí. Provedené změny proto nebudou nijak dramatické, jen se lehce upraví to, co Andree vadí."

Zákrok dopadl na výbornou, což dokládají slova obou aktérů. „Operace trvala asi hodinku, proběhla naprosto standardně, bez nejmenších komplikací. Andreu hned první den po operaci čeká odstranění tamponády z nosu a po dvou týdnech pak sejmutí sádrové dlahy," zhodnotil výkon Zdeněk Pros.

„Je asi divné říci, že se sotva pár hodin po operaci cítím skvěle, ale je to pravda. Vůbec nic mě nebolí. Přesně, jak jsem očekávala, pan doktor Pros odvedl bravurní práci a já mohu směle doporučit každému, kdo váhá, ať se ničeho nebojí a jde do toho," nešetřila modelka slovy chvály.