Cvičitelka Hanka Kynychová se opět svěřila do rukou plastického chirurga. V minulosti si nechala zvětšit a pozvednout prsa kvůli mladistvému dekoltu. Podstoupila také plastiku víček a nyní se rozhodla zbavit vrásek v obličeji.

„Vadí mi hlavně vrásky kolem očí. Moje pleť je suchá, takže náchylná k vráskám. Nepomáhá ani to, že se každé ráno sprchuji v ledové vodě. Vyzkoušela jsem řadu zázračných očních sér, olejíčků či krémů a už nic nezabírá. Když Madonna vyjela s kampaní svojí nové desky a tour, začala jsem jí více sledovat, protože je můj vzor a všimla jsem si na neretušovaných fotkách z akcí, že máme stejný problém. A víte co? Ani ona nechce ve svém mladém týmu tanečníku vypadat jako babička. Je mi jasné, že i ona se svěřuje do rukou odborníků, aby ve svém věku vypadala, jak vypadá. Tak proč ne já? Když někomu vadí faldík na břiše nebo povolená stehna, tak mě vyhledá a spolu ten problém řešíme… A když mně vadí na obličeji něco, s čím se nesmířím a nechci smířit, tak jsou tady odborníci, kteří mi pomohou, jako třeba pan doktor Kufa," říká sedmačtyřicetiletá Kynychová.

Na estetickou kliniku Perfect Clinic se přeci jen dostavila s malou obavou: „Bála jsem se bolesti, chystala se na mě přece jen jehla. Nakonec jsem o zákroku téměř vůbec nevěděla," líčí Hanka své pocity a dodává: „Na efekt si musím ještě pár dní počkat, vím, že musím být trpělivá a zítra ze mě dvacítka ještě nebude, za týden už ale jo," směje se.