Herečka Alice Bendová se jehel nebojí! Po nedávném zvýraznění kontur rtů, tentokrát podstoupila sklerotizaci žil. V létě ji čekají dvě nové role, proto chce mít nohy na filmovém natáčení naprosto dokonalé bez viditelných žilek.

Hlavním důvodem, proč se rozhodla neinvazivní zákrok na pražské Klinice Yes Visage podstoupit, jsou metličkové žilky, které z dálky vypadají jako modřiny. V létě jsou při nošení krátkých šatů obzvlášť viditelné. Mimo pracovních aktivit Alice o prázdninách plánuje také odpočívat. Chystá se s přítelem k moři, její motivace po krásných nohách na počkání je tedy o to větší!

„Viditelné žilky na nohou mě trápí opravdu dlouho. Chodím s nimi po světě již 9 let. Zbytečně. Vpravením sklerotizačního roztoku do žíly bylo během minuty po problému. Naprosto bez bolesti a jakýchkoli omezení po zákroku. Pan doktor Baláž byl skvělý, jehličku jsem vůbec necítila," uvedla nadšená herečka, která se zákroku vůbec nebála a byla překvapená, že problém, který ji trápil tak dlouho, zmizel během několika sekund.