Herečka známá svojí krásnou postavou přeci jenom našla na svém těle něco, čeho se chce už delší dobu zbavit. "Ten špíček na břiše nad jizvou po císařském řezu," vysvětluje Alice Bendová důvod podstoupení liposukce.

Alice Bendová zavítala za doktorem Martinem Molitorem na Kliniku YES VISAGE, aby podstoupila laserovou liposukci SlimLipo. Jak sama řekla: "Oba porody jsem měla císařským řezem a nad jizvou se mi v poslední době udělal špíček. Točíme totiž nový seriál a stravujeme se v hospůdce, kde výborně vaří, a dobrého jídla se mi těžko zříká."

Alice Bendová už si v minulosti postavu vylepšila, a to po prvním porodu, kdy podstoupila neinvazivní Kryolipolýzu neboli zmražení tuků. Nyní ovšem přistoupila na rychlejší metodu, kterou je laserová liposukce.

I přesto, že se jedná o liposukci, není to nijak náročný zákrok. To potvrdil i sám doktor Molitor: "Zákrok proběhl v pořádku a velmi rychle, pouze v lokální anestezii. Výhodou této liposukce je také, že Alici neomezí a může hned další den fungovat."