Náš organismus je v dnešní době dlouhodobě vystavován stresu, chemickým látkám, lékům, těžkým kovům, ionizujícímu záření a dalším vlivům. A proto se herečka Šárka Ullrichová rozhodla začít se řádně starat o své tělo a pravidelně si dopřává detoxikační program.

„Pokud se začnou tyto látky v těle hromadit, dochází k ovlivnění metabolismu, imunity či biochemických pochodů a objevují se problémy, jako jsou alergie, ekzémy, astma a mnohé jiné," říká Lukáš Bulín z centra biorezonance NaturoMed. 

Pozor na detoxikační krizi
Dnes je v oblibě spousta detoxikačních doplňků, zelených potravin, diet a dalších postupů, jako jsou výplachy střeva či proplachy dutin. Ty však umí ulevit našemu organismu pouze lokálně, například očistit střevo nebo nosní dutiny, případně zredukovat tukovou tkáň. „Neporadí si s mikrobiálními ložisky, těžkými kovy nebo hluboko uloženými toxiny v tkáních," varuje odborník na řízenou detoxikaci Lukáš Bulín a dodává: „Právě zde je nezastupitelná Biofrekvenční terapie Bicom, při které jsou do organismu posílány frekvence konkrétních toxinů a zátěží a díky tomu dochází k jejich uvolnění z tkání a následnému vyloučení ven z organismu vylučovacími orgány."

Biorezonanci doporučuje i známá herečka Šárka Ullrichová. "Naturomed mi doporučila kamarádka, protože mě od dětství trápí atopický exém a alergie na pyly. Mí rodiče se věnují přírodní medicíně a proto ráda zkouším alternativní směry. Z biorezonance jsem byla na počátku rozpačitá, ale výsledek mě přesvědčil. Během pěti let terapií mi zmizely alergické projevy.
Baví mě jejich profesionální přístup a příjemné prostředí a tak nyní docházím na program detoxikace a posílení vitality. Mám víc energie a celkově se cítím fajn. Snad je to vidět i na mé práci," říká herečka.