Herečky Vlastina Kounická Svátková a Jitka Schneiderová, Beata Rajská, Hana Heřmánková, Daniela Písařovicová nebo zpěvačka Anna Slováčková nemohly chybět na uvedení dámského parfému v restauraci Žofín Garden.

Vůni Dans Ma Bulle nebo-li V mé bublině si přišlo do centra hlavní metropole "očuchat" hned několik známých českých osobností. 

„V bublině jsem, když tvořím, když si pustím hudbu a začnu psát. Když se raduju z přítomnosti, třeba jen tak pozorováním dětí. Být v bublině totiž neznamená nežít v realitě, být v bublině znamená chránit se před špatnou energií, před negativitou, která na nás srší ze všech stran,“ svěřila se herečka Vlastina Svátková a také přiznala, že je to její způsob, jak přežít. „Pamatuji si jenom to, co chci a většinou jenom to hezké. Špatné věci, pokud to lze, vypouštím a je mi pak krásně.

Daniela PísařicováZdroj: archiv

Herečka se také netajila tím, že čím je starší, tím víc zkouší nové věci. „Nejsem stejnou ženou, kterou jsem bývala před pěti lety. Ráda experimentuji a zkouším nové věci. Čím jsem starší, tím víc mě to táhne k sofistikovanějším, originálnějším a zajímavějším vůním,“ přiznala Vlastina a zároveň s úsměvem dodala „Důležité je pro mě nevonět jako většina. Mít tu svoji. Jedinečnou.“ 

Hana HeřmánkováZdroj: archiv