Objevte magii vůní, které vás dokážou zklidnit, zbavit stresu i napětí. Pomůžou vám ke klidnějšímu spánku, celkové harmonii, nebo naopak k získání energie.

Základem aromaterapie jsou esenciální oleje, které jsou namíchány tak, aby uklidňovaly, nebo naopak povzbuzovaly vaše smysly. Divili byste se, co taková správná vůně dokáže. Ty nejlepší a nejvybranější ingredience umějí opravdové divy! Tak třeba malá lahvička s čistou esenciální směsí vás může na cestách zachránit od strnulé šíje, nabudit a připravit vás na náročný den. Večer vás zase zbaví stresu a připraví vám ten nejsladší spánek ze všech. Na trhu je toho mnoho s předponou aroma.

Můžete sáhnout po klasickém aroma oleji, který se používá v kapkách přímo na tělo (nanesete na pulsní body jako je zápěstí, spánky nebo přímo na strnulou šíji), můžete ho použít do vany nebo do aromalampy, a ta vám provoní a zharmonizuje celý byt. Existuje také kosmetika s řadou aroma, a tak se můžete natírat od hlavy až po paty oblíbenou směsí esencí, které vám voní a cítíte se s nimi skvěle. Provoňte se k dobré náladě, harmonii a celkové spokojenosti.