Pojďte si s námi hrát! Tentokrát na téma kožešinový svršek. Ukážeme vám, s čím ho obléknout a jak kabátek či štolu nosit při slavnostních příležitostech.

Kožešinové kabátky, vestičky nebo štoly jsou velmi originální a dodají vašemu outfitu punc luxusu. Samozřejmě teď máme na mysli kožešiny umělé! Jsou heboučké a příjemné na dotek. A chcete-li se na párty opravdu vymanit z davu, sáhněte po barevné chlupatině jako je maragdová, fialová, zelená nebo růžová.

Zapomeňte na kabátek nebo sako. Kožešinové bolerko, límec nebo vestička pozdvihne váš model na vyšší úroveň. Nosí se nejlépe na holé tělo. A aby jste si nepřišla úplně „nahá“, doplňte chlupatinu sexy jemným korzetem a úzkými kalhotami. Nebo tento módní kousek přehoďte přes jednoduché společenské šaty, nazujte si sandálky na vysokém podpatku a vyražte!

Ještě jste si nevybrala? Máme pro vás ještě jeden tip. Rozjeďte to s kožešinovou štolou. Zahřeje ramena i paže. Nejlépe vypadá k šatům na ramínka nebo ke korzetovým modelům.

Pokud v módě nerady experimentujete, začněte pozvolna. Kožešina vypadá dobře také na doplňcích jako jsou kabelky, obuv nebo kabelka.

Chlupaté materiály opravdu sluší každé ženě, jen musíte vědět, k čím si je obléknout. Buďte odvážná, uvidíte, že sklidíte na soukromém či firemním večírku největší úspěch.