Herečky Ivana Jirešová, Jana Stryková nebo Lenka Krobotová zamířily do pražského obchodního domu Arkády, aby si přivoněly ke kosmetickým novinkám. A jaké ony samy preferují produkty?

„Já upřednostňuji přírodní kosmetiku. Nejsem zastáncem přílišného líčení, ale naopak preferuji produkty na péči o pleť a odličování," prozradila Jana Stryková. Herečka Dana Batulková vyvedla do společnosti dceru. "Obě máme značku Rituals velmi rády a často si vzájemně pořídíme nějaký krém, čaj či svíčku," říká Dana Batulková.

"Mám ráda kosmetiku, módu, asi jako každá žena. Moc to s ničím nepřeháním, ale pokud se mi něco líbí, jsem tomu věrná skutečně dlouho. Rituals znám i ze zahraničí a myslím si, že je to značka kvalitní, příjemná a především ji člověk podlehne ve všech směrech. Miluji její vůni a hebkost úžasných krémů," pěje ódy na kosmetiku Ilona Svobodová.

"Jedna z mála věcí, na kterých si dávám záležet, jsou vlasy. Nepatřím moc k ženám, které by vyhledávali trendy v kosmetice. Vyznávám spíše přirozenou krásu," prozradila na sebe Petra Nesvačilová.