Známé tváře Lucie Křížková, Michaela Badinková, Veronika Freimanová a Vlastina Svátková vyrazily na slavnostní vyhlášení akce s názvem Fragrance Master. Cílem projektu bylo oslovit co nejvíce beauty konzultantek parfumerie Sephora a vylepšit kulturu a služby v prodeji vůní.

"Pokud jde o kosmetiku a parfémy, vždycky se ptám a ráda si nechám poradit. Mám ráda velmi ženské a květinové vůně, jako třeba J'Adore a teď se mi moc líbí nová Miss Dior," prozradila své preference Veronika Freimanová. 

Parfémy od značky Dior si oblíbila i Lucie Křížková. Už nejméně deset let zbožňuje vůni Christian Dior Pure Poison, které je věrná. "Pure Poison se hodí pro každodenní nošení a navíc mi dodává pocit svůdnosti a ženskosti. Když si chci dodat více kuráže a sebejistoty, nebo chci doplnit skvělý outfit na večírek, ucítíte z mé kůže závan vůně Christian Dior J'Adore," usmívala se krásná Lucie Křížková.

Parfém je vždycky dobrý dárek a potěší každou ženu. Tím spíš, když ten, kdo vůni kupuje, ví, co má obdarovaná osoba nejraději. "Parfémy dostávám od mého muže, ale vždy jedině na mé vlastní doporučení," smála se Michaela Badinková.

"Já osobně používám vícero parfémů. Mám ráda, když ho na sobě cítím, i když správné je, že ho na sobě cítit nemáme. Sladší a silnější používám na večer, v létě naopak používám jemnější květinové vůně," přiznala Vlastina Svátková, která se jako bývalá kosmetická redaktorka v parfémech a jejich aplikaci cítí jako ryba ve vodě.

Kam naopak parfémy zásadně neaplikovat ví Lucie Křížková: "Vůni si nanáším na krk a na ruce. Ale rozhodně vím, na která místa vůni neaplikovat - na oblečení. Mám za sebou totiž jeden faux pas, kdy jsem si na společenské akci stříkla na toaletě vůni na dvě místa v dekoltu a na šatech mi zůstaly skvrny," no co, chybami se člověk učí a navíc každému vyhovuje něco jiného.