Dotek slunce, který na tváři zanechá sexy barvu a udělá s vámi zázraky. Toto jedinečné líčidlo bývá často opomíjeno, a přitom je to takový malý zázrak, vždyť opálení je tak sexy! 

Navíc tento „miláček" umí vašemu obličeji a tělu dodat nejen svůdný odstín, ale také s ním můžete hezky tvarovat a zeštíhlit obličej a křivky celého těla. Hollywoodské hvězdy se bez něj neobejdou. Stačí si osvojit pár triků, zjistit kam a jak nanést, a uvidíte, že na něj taky nedáte dopustit.

Vyberte si pro sebe ten správný odstín – měl by být o tón či dva tmavší, než je vaše pokožka. Samotná aplikace bronzeru záleží na jeho typu: může to být kompaktní pudr, nebo tekutý krém či gel. Na krémový bronzer použijte prsty nebo houbičku, na pudr speciální štětec. Bronzer použijte jen na místa, kde se tvoří přirozené stíny – pod lícní kosti, na spánky, kolem brady a po stranách nosu. Tmavý odstín zaručuje, že tyto partie budou působit štíhleji. Pro maximálně přirozený výsledek nezapomeňte nanést trochu bronzeru také na dekolt, klíční kosti a ramena, pokud tyto partie odhalujete.