Vítězka reality show Hotel Paradise si vylepšila svůj nos. Podruhé se s důvěrou svěřila do rukou plastického chirurga, od kterého má už zvětšená prsa.

„Se svým nosem jsem spokojená, až na jeho špičku, kterou jsem bohužel zdědila po taťkovi. Když se usměju, mám pocit, že z profilu můj nos vypadá jako ten Pinocchiův," vysvětluje Nela důvody, proč se rozhodla nechat si část nosu upravit.

Protože nos významně ovlivňuje vzhled obličeje, je pochopitelné, že u Nely panovaly jisté obavy: „Změny v obličeji jsem se bála. Strašně. Podstoupila jsem zvětšení prsou, ale přece jen - prsa může žena v případě nepovedené operace schovat. Odhodlávala jsem se ale k operaci nosu už minimálně rok," přiznává.

A jak se Nela po operaci cítí? „Subjektivně pro mě operace nosu byla podstatně horší než předešlá prsa. Hned po probuzení jsem se nemohla nosem nadechnout z důvodu tamponády, což bylo opravdu nepříjemné. Po probdělé noci jsem hned po snídani opustila kliniku a odjela domů, kde budu za zavřenými dveřmi trávit 12 dnů do doby, než mi sundají sádru. To pro mně bude asi nejhorší utrpení a trest. Bolest vem čert, ale vydržet doma tak dlouho, to bude tedy výkon! Cítím se dobře a moc se těším, jak budu vypadat po sundání sádry a všeho přebytečného na mém obličeji."