Potřebu ticha, klidu a harmonie si potřebovala dopřát známá česká moderátorka Kateřina Kristelová. Ačkoliv se její facebookové profily tváří, že hlavní denní náplní je testování šminek, schůzky s kamarády a večer party, realita je hodně odlišná. Je především pracující maminka, která po splnění pracovních povinností hned vyzvedává dcerku Claudii ze školky.

"Rozhodla jsem se poprvé v životě jet na necelý týden sama, někam, kde o mně bude postaráno, odpočinu si, přečtu knihy, na které jsem neměla čas a nikdo na mě nebude mluvit, chtít nakrájet jablíčko, pustit Frozen a ušít kostým na besídku," říká Kristelová, která odjela relaxovat do Resortu sv. Kateřina.

"Neskutečně jsem si to užila, i když jsem se zpočátku bála, jestli na mě té samoty nebude moc, ale omyl, užívala jsem si masáže, klid, skvělý jídlo a přírodu, která je na Vysočině nádherná. Claudinku měla v péči babička, takže si jí přeberu určitě parádně rozmazlenou," vtipkuje moderátorka.

A co se Kristelové na prodlouženém víkendu nejvíce líbilo? "Objednala jsem si ajurvédský program a nechala si ho ušít na tělo, užívala jsem si také zdravé jídlo a sama sebe," uzavírá.