Všechny milujeme naše drobné každodenní rituály. Ať už je to vůně ranní kávy linoucí se ze šálku nebo rozetření pár kapek parfému na zápěstí poté, co ho naneseme na krk. Věděly jste ale, že odteď existuje příjemný rituál, u kterého bude vaše pleť mládnout?

Díky řadě Ecollagen od Oriflame vám stačí denně dvě minuty ráno a večer, abyste své pleti dopřála komplexní péči se zázračným extraktem z rostlinných kmenových buněk. V čem jsou tyto buňky výjimečně? Nestárnou, a proto nebudete stárnout ani vy!

Víte že…

Kolem 35. roku věku pleť ztrácí více kolagenu, než kolik ho stihne vytvořit? V pokožce vzniká nerovnováha a začínají se objevovat první viditelnější vrásky. Vědci z Oriflame prokázali, že účinný extrakt z rostlinných kmenových buněk zvyšuje tvorbu kolagenu až o 200%. S produkty Ecollagen dosáhnete jednoduchou a příjemnou cestou viditelných výsledků. Stačí vám pouhé čtyři kroky.

1. KROK
Kůru zahájíte použitím pěnového čistícího gelu Ecollagen. Pleť tím zbavíte každodenních nečistot a připravíte ji na působení dalších produktů. Ale nejen to. Tento gel obsahuje blahodárné výtažky z rostlinných kmenových buněk, takže už pouhým čištěním vaší pleti začínáte mládnout. Finální efekt vyčištěné pleti dosáhnete pomocí zdokonalující pleťové vody Ecollagen. Přípravky nanášejte ráno i večer.

2. KROK
Dejte sbohem nejen vráskám ale i kruhům pod očima. Pokud jste na svém obličeji právě objevila první vrásky, pravděpodobně se nacházejí kolem očí. Citlivé oční partie potřebují speciální péči, proto je oční krém absolutní nutností k dosažení perfektního výsledku. S chladivým kuličkovým aplikátorem ho snadno nanesete a zbavíte se jak vrásek, tak tmavých kruhů a otoků. Ecollagen je navíc první oční krém od Oriflame, který pomáhá vyplnit vrásky kolem očí zevnitř. Do očního okolí vmasírujte ráno i večer .

3. KROK
Po osvěžení je na řadě koncentrovaný zázrak. Nezbytnou součástí vašeho nového ranního a večerního rituálu se stane Ecollagen sérum. Obsahuje regenerující extrakt z rostlinných kmenových buněk a unikátní směs hydroxykyselin, které prokazatelně redukují vrásky a dramaticky zlepšují kvalitu pleti. Nezapomeňte aplikovat také na krk ráno i ve večerních hodinách. Cítíte to? Vaše vrásky se začínají zacelovat. Teď už zbývá jen vhodná hydratace na závěr.

4. KROK
Nechte, aby se po celý den o vaši pokožku staral krém Ecollagen. I ten zařídí zvýšení tvorby kolagenu ve vaší pleti až o 200%. A právě kolagen vaše pleť potřebuje, aby zůstala svěží a hladká. Kromě vyplňování vrásek navíc krém nezanechává pocit mastnoty, je vhodný pro smíšenou až mastnou pleť a nepodráždí ani pleť citlivou. Aplikujte na sérum Ecollagen.

Vy spíte, vaše pleť pracuje

Nezapomeňte, že mládnout je díky rostlinným a obnovitelným buňkám možné i během noci. Svůj večerní rituál tedy zakončete nočním Ecollagen krémem. Podle klinických testů se vaše vrásky zredukují o 1/3 již za 12 týdnů. To za těch pár minut ráno a večer stojí, ne? 
Kompletní set šesti výrobků nyní pořídíte se 40% slevou za 1699 Kč.

Sledujte aktuální akce na www.oriflame.cz.