Perfektně vytvarované, ležérní, rozčepýřené, s krásným obloukem… Obočí dodává obličeji charakter a individualitu. Zaslouží si proto vaši mimořádnou pozornost.

Každý vizážista vám potvrdí, že není důležité, jak si make-up vytvoříte, ale celý efekt nalíčení můžete pokazit, když vaše obočí nebude mít dokonalý tvar. Kromě vytrhání obočí, které mu dodá výraz, nyní můžete retušovat a vyrovnat drobné chyby, a to během okamžiku.

To, že je v poslední době v kurzu husté obočí à la Cara Delevingne, ani nemusíme připomínat, proto buďte s pinzetou velmi opatrná. A jestli si nejste jistá, raději si nechte obočí upravit od profesionálů. Existují dokonce i tzv. brow bary, kde je personál vyškolený přímo na úpravu obočí. Tam vám také poradí, jaký produkt je pro vás (vzhledem k hustotě obočí, tvaru a vašemu přání) ten nejlepší.

Rozhodovat se tak budete mezi klasickou tužkou, gelem v kelímku, který se aplikuje pomocí štětečku, nebo stínů a v neposlední řadě velmi šikovné řasenky. Milujeme je všechny a jde jen o to, jak jste zručná a co přesně potřebujete na svých obloucích zdokonalit – dokreslit, zahustit, dobarvit, učesat, nebo naopak rozčepýřit. Každopádně si na úpravě obočí nechte opravdu záležet, protože „dělá obličej".