České krásky Simona Krainová a Petra Faltýnová musí vypadat skoro vždy perfektně, už kvůli své práci. Kromě dokonalého obličeje a postavy mají také nádherné vlasy, za ty ovšem ne úplně vděčí přírodě!

Modelky se sešly v salonu krásy, aby vyzkoušely novinku v prodlužování vlasů. „Především kvůli práci a nyní i proto, že mám děti a je to mnohem jednodušší si nechat takto upravit vlasy, tak už přes patnáct let docházím na prodlužování vlasů,"přiznává Simona Krainová.

"A za tu dobu jsem ještě neviděla metodu, která by natolik splynula s vlasy, žádné pramínkování nebo umělý tvar, ale krásně hladký vzhled a neviditelné spoje. Dokonce se mi podařilo neplánovaně obelhat i manžela, který si myslel, že mám už jen své vlastní vlasy." komentuje Simona Krainová novou metodu pomocí Nano technologie.

Kromě Simony Krainové a Petry Faltýnové vyzkoušela novou metodu i Petra Minářová. Nechyběla ani mladá herečka Monika Timková, která novinku vyzkoušela jako první. „Jsem ráda, že už nemusím absolvovat ty šílené aplikace umělých vlasů, které mi před natáčením museli vždy aplikovat a následně drsně strhávat," dodává Monika, která si nechala pomocí nové technologie zahustit celou hlavu. S novou metodou ženám odpadává strach z viditelných spojů i ze zničených vlasů.