Léto sice pomalu končí, ale ten, kdo zvažuje dovolenou v září, náše tipy určitě ocení! Máme pro vás seznam všeho potřebného z kosmetiky, a to v šikovném minibalení, vhodném do letadla…

Balení před dovolenou mnohdy bývá velkým stresem, a to nejen kvůli váhání, co si vzít s sebou za oblečení, ale také v případě nezbytných beauty produktů. Skvělá zpráva je, že většina kosmetických firem se rozhodla toto úskalí vyřešit buď minibalením, nebo už rovnou tzv. „travel kity", jež obsahují celou řadu miniaturek.

Ušetříte spoustu místa v kufru, vyhnete se nadváze, a pokud cestujete s příručním kufrem, nehrozí vám, že jeden z vašich produktů skončí na bezpečnostní přepážce. Naším tipem je zcela určitě ucelený beauty kit s pleťovou kosmetikou, který většinou obsahuje odličovač, micerální vodu, denní a noční krém. Některé z nich bývají dokonce i mixem pleťové a tělové kosmetiky. A tato speciální balení bývají skvělá i jako zkušební set. Pokud přemýšlíte, že chcete přejít na vybranou značku, poslouží vám jako startovací sada. Samostatné „zmenšeniny" jsou skvělé ke každodennímu nošení v kabelce.