Jedním z největších trendů v kosmetice je návrat k matce přírodě. Ne nadarmo se říká, že je to mocná čarodějka. Bioprodukty plné čisté přírody proto budou vaše pleť i tělo milovat.

e logické, že našemu organismu jsou bližší přírodní produkty, které ho nezatěžují, ale nabídnou maximální péči. Dnes už seženete přírodní péči v biokvalitě skoro všude.

Jestliže jste opravdovou „přírodní ženou", pak jistě navštěvujete bioobchůdky, kde je k dostání i kosmetika. Ale vzhledem k tomu, že dnes je přírodní kosmetika považována za luxusní záležitost, nabízejí čistě naturální řadu skoro všechny známé kosmetické značky. Bioprodukty jsou vhodné pro všechny typy pleti.

Na začátku jejich používání můžete na pleti nebo na těle paradoxně pozorovat lehké reakce, jako zarudnutí nebo lehké štípání, ale pokud netrpíte alergií na některou ze složek, nejde o nic zásadního. To se jen vaše pokožka „pere" s tíhou a návalem čistých přírodních složek, které jsou zde velmi koncentrované. Ale je to to nejlepší co své pleti můžete dopřát.