V pražském holešovickém Klasick Wheels store & coffee se konala irsko-karibská párty. Akce přilákala také zajímavé herecké osobnosti.

Podívat se přišla herečka Táňa Vilhelmová, herec a tanečník Jaromír Nosek, herečky Ester Geislerová a Henrieta Hornáčková. Ve stylovém prostředí nechyběli ani filmoví papoušci, které znáte třeba z pohádky Čertoviny.

Táně Vilhelmové to moc slušelo, rozdávala úsměvy na všechny strany. Po slavnostním otevření novinky Tullamore Dew ji jako správný gentleman vyzvednul její přítel Vojta Dyk a společně s dalšími přáteli se přesunuli na narozeninovou oslavu jejich kamaráda.

„Za 14 dní mě čeká premiéra Sklěnený strop v divadle Ungelt, kde hraju po boku Jiřího Langmajera. A dneska jsem to měla povinně, už jsem potřebovala vyrazit také do společnosti,“ prozradila Vilhelmová své pracovní vytížení. „Stále se učíme haldy textu, ale myslím si, že to bude moc hezké představení. Těším se na to,“.

„V Irsku jsem zatím nebyla, v Karibiku ano, mám ráda teplíčko, ale tohle spojení Irska a Karibiku se mi líbí,“ chválí novinku krásná herečka. Prázdniny stráví na letní scéně, dále Táňu čeká natáčení nového filmu Teroristka s režisérem Radkem Bajgarem, se kterým již natáčeli film Teorie tygra. Máme se tedy nač těšit. Léto jinak plánují s Vojtou a dětmi trávit v Čechách. „V létě jezdíme jenom po Čechách, máme krásnou zemi, milujeme Jižní Moravu, Šumavu a Karlovy Vary, když je tam filmový festival,“ směje se Táňa. „Do ciziny jezdíme za teplem hlavně v zimě,“, dodává.