Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného králíka.  

Kurz vaření
Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: ChefparadeStudioHolešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6 Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Zdroj: archiv

Naučíte se:

» KLOBÁSU CHORIZO S CIBULKAMI, VAŘENOU VE VÍNĚ
» BRAMBOROVO-MOZZARELLOVÉ KROKETY
» PAELLU S KUŘECÍM MASEM, KREVETAMI A SLÁVKAMI
» CONEJO ESCABECHADO – NAKLÁDANÉHO KRÁLÍKA NADIVOKO SE ZELENINOU, ČESNEKEM A BYLINKAMI
» PATATAS BRAVAS – BRAMBORY V PIKANTNÍ RAJČATOVÉ OMÁČCE » FLAN CARAMEL – TRADIČNÍ ŠPANĚLSKÝ DEZERT

Cena kurzu je 1490 Kč. Každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč. Kurz lze také darovat - na www.igurmet.cz/kurzy najete ke stažení dárkový certifikát.