Zlatá slavice to s prevencí myslí opravdu vážně! Spolu se svých bratrem si Lucie Bílá nechala na klinice v centru Prahu důkladně proklepnout své zdraví.

Je vidět, že Lucie Bílá své sliby plní. Na podzim, kdy se zpěvačka stala patronkou Programu komplexního preventivního vyšetření na Klinice YES VISAGE, prohlásila, že zdraví svých nejbližších si pohlídá.

Uběhlo sotva půl roku a spolu se svým bratrem Karlem Zaňákem se svěřila do rukou špičkových odborníků z centra komplexní preventivní medicíny. „My s bratrem jsme skoro stejně staří a víme, že život není vždy jen rozesmátý. Proto jsme tady. On je pro mě jeden z nejdůležitějších lidí v životě, tak potřebuji proklepnout i jeho," svěřila se Lucie Bílá.

Přestože se o prevenci hovoří a píše, hodně lidí ji stále nepřikládá patřičnou důležitost. Nenahrává ji ani dnešní uspěchaná doba a složité objednávaní u lékařů, čas strávený v čekárnách a další dlouhé čekání na výsledky. Navíc spousta vyšetření není v nemocni běžně dostupná. Musíte mít doručení ošetřujícího lékaře. 

„Já jsem, jako každý člověk, který má rád život, zajásala, že jsem našla místo, kde za hodinu a půl zjistím vše, co o svém zdraví potřebuji vědět. Jsem opravdu spokojená, je tu krásné prostředí a parta profesionálů, kteří se vám skutečně věnují. Doporučuji to každému," prozradila s úsměvem na tváři Lucie Bílá.