Vykouzlete si na tváři sexy ruměnec, jako byste se právě vrátila z romantické procházky a byla čerstvě zamilovaná. Budete působit mladistvě, šťavnatě, a hlavně zdravě.

Zatímco některé z nás si bez tvářenky svůj denní make-up nedokážou představit, jiné ji ani nemají ve své kosmetické taštičce. Přitom se jedná o takový malý zázrak! Nic nevylepší unavenou pleť tak skvěle jako tvářenka. Možná vás odradil vzhled některých dam, které měly místo tváří dvě obrovská jablíčka a připomínaly spíš Marfušu než svěží půvabnou holku. Ano, základem pro to, aby tvářenka fungovala tak, jak má, je dobře zvolený odstín a hlavně správná aplikace.

Vybírat můžete mezi pudrovými, krémovými nebo gelovými texturami. Všechny jsou skvělé, záleží spíš na vás, s čím se vám bude lépe pracovat a také jestli chcete, aby byl výsledný efekt spíš matnější nebo přirozeně lesklý a rozjasněný. Zatímco krémové tvářenky se aplikují prsty nebo houbičkou a lehce se rozetřou, pudrové si žádají vhodný štětec a s jejich aplikací to chce víc opatrnosti, protože když to s tvářenkou přeženete, nedá se jen tak lehce setřít. U všech ale platí jediné – střídmost!