Zpěvák Martin Maxa tráví většinu letních víkendů na koncertních pódiích a při svých vystoupeních se prý snaží nejenom odvést co nejlepší hudební výkon, ale i vypadat tak, aby diváky a posluchače neodradil svým zjevem.

Také proto pravidelně podstupuje aplikaci botulotoxinu na klinice Yes Visage, aby zabránil nadměrnému pocení a vyvaroval se nevzhledných skvrn na košili. Aplikace botulotoxinu na odstranění nežádoucího pocení je aktuálně nejefektivnější řešení.

V poslední době se tato aplikace stala hitem nejenom mezi ženami. I muži se chtějí vyhnout trapné situaci, kdy si vysvléknou sako a na košili budou mít mokré skvrny od potu. To potvrdil i Martin Maxa:

"Na zákrok nechodím kvůli tomu, abych se nepotil při sportu, ale hodně energie vydám na pódiu a občas jsem se tak musel převlékat i během koncertu. To už teď díky botoxu nemusím vůbec řešit. Navíc se jedná o ambulantní zákrok, který je na klinice otázkou několika minut, po aplikaci je tak možné hned odejít domů a běžně fungovat. Poprvé jsem botox vyzkoušel zhruba před rokem a teď jsem se tuto proceduru rozhodl na základě těch nejlepších vlastních zkušeností zopakovat."