Novými tvářemi šperkařské firmy Klenoty Aurum jsou Kateřina Sokolová a Denisa Dvončová. Obě modelky nafotily kampaň společně s dalšími třemi modelkami úplně nahé, ozdobené pouze šperky. 

Kateřina je díky svým ženským tvarům často vybírána na focení spodního prádla, nahá však pózovala poprvé. „Spolupracovat s touto značkou je prestižní záležitost, má zaběhnuté jméno a je dlouho na trhu. Jinak bych na focení nahé kampaně nepřistoupila. Vím, že snímky budou vkusné, nebudou vulgární. Za prací stojí skvělý tým a módní fotograf Braňo Šimončík, což je záruka kvality," chválí si dlouhovlasá brunetka.

Zleva Denisa Dvončová a Kateřina Sokolová.

I pro Denisu je to první zkušenost s nahou kampaní. Vítězka celosvětového finále Elite model look, Slovenka Denisa Dvončová, na chvíli modeling odsunula na vedlejší kolej kvůli mateřství a nyní díky kampani pro šperkařskou firmu zažívá zářivý comeback. „Toto focení pro mě byla to výzva. Je to pro mě jiný pocit pózovat nahá, když jsem matkou. Mám větší zodpovědnost. Byla jsem nervózní, ale vše super to dopadlo."

Modelka Denisa Dvončová.

Obě dívky se shodují, že důležitou roli hraje také výše honoráře. V minulosti byla tváří této značky například Simona Krainová či Taťána Kuchařová.

Nahé snímky modelek budou slavnostně odhaleny v dubnu, máme se tedy na co těšit! Na půvabné modelky se můžete podívat už nyní  naší fotogalerii!