Modelka Aneta Vignerová se rozhodla, že navštíví po vzoru svých kolegyň kliniku plastické chirurgie, kde by si po vstupní konzultaci ráda nechala upravit prsa. Ale stalo se něco, s čím nepočítala. Vyhodili ji!

Aneta se objednala k doktoru Karlu Urbanovi, ten ale konstatoval, že na jejích prsou neshledává žádnou vadu. Prý se velmi často stává, že klientkám jejich touhu po plastické operaci rozmluví. „Prsa má mladistvá, velikostně přiměřená postavě, zdravá a plná. Byl by to pro ni zbytečný zásah," popsal svůj odborný názor Karel Urban.

Modelka je krásná mladá žena, které by její vzhled mohla závidět nejedna příslušnice něžného pohlaví. Nároky modelingových agentur jsou ale velmi vysoké a kdo se chce v modelingu udržet, musí tyto požadavky ctít. „Já jsem určitě zastáncem přírodních metod, ale někdy to změnou jídelníčku a sportem prostě už změnit nejde. Když si tedy člověk trochu pomůže, nic proti tomu nemám. Musí to ale stále vypadat přirozeně," přiblížila důvod svého kladného postoje k plastickým zákrokům Aneta Vignerová.

„Zatím samozřejmě nevím, jak to jednou bude, ale pokud by se mělo moje budoucí těhotenství a kojení podepsat na mých prsou, určitě přijdu," děti prý ale zatím neplánuje, protože vše má svůj čas, který zatím nepřišel. S přítelem se čerstvě přestěhovali, a tudíž se radují z nového prostředí.