Modelka a zpěvačka Jitka Válková (23) v tom lítá až po uši. Teprve od loňského října randí s bubeníkem Lukášem Boho (31), kterého si o víkendu vzala a čeká s ním prvního potomka. Těsně před svatbou stihla v požehnaném stavu ještě nafotit sexy fotky. Exkluzivní kšeft získala po Andree Verešové.

Rodina je pro Jitku velmi důležitá, jelikož má zázemí a velký vzor v rodičích. „Naši jsou spolu přes třicet let," dodala modelka, která očekává svého prvního potomka 22. prosince. To ji však nikterak nebrání v práci, jak moderátorky, zpěvačky, tak i modelky.

„Naštěstí moje bříško zatím nikomu nevadí. Dokonce jsem dostala velmi lukrativní nabídku. Fotila jsem kampaň pro Make Up Institute Prague. Tyto vizuály budou pak využity pro kosmetický veletrh v Holešovicích. Byla jsem z této nabídky nadšená, jelikož přede mnou to fotila Andrea Verešová. Při focení mi maličko stáhli i bříško, takže ani zde nebyl můj požehnaný stav překážkou," uvedla Válková, která si na svém profilu už stihla změnit jméno na Jitka Boho.