Před časem zatoužila slavná topmodelka po radikální změně své vizáže. Výrazně si zkrátila své blond vlasy a nechala si ustřihnout ofinu. Zpočátku byla proměnou nadšená. To však netrvalo dlouho a nechala si vlasy opět prodloužit!

Možná byste si změny účesu ani nevšimli, pokud by nešlo o Simonu Krainovou, která je stále v jednom kole. Nový krátký sestřih jí ovšem dlouho nevydržel. „Toužila jsem po změně a své vlasy jsem si nechala výrazně zkrátit a ustřihla si ofinu. Byla to celkem radikální změna, ze které jsem byla ze začátku nadšená. Časem jsem ale zjistila, že mi mé dlouhé vlasy chybí. Cítila jsem, že to prostě nejsem já, že ke mně dlouhé vlasy patří," prozrazuje topmodelka.

Zdroj: archiv

Jak je možné, že se opět může pyšnit krásnou dlouhou hřívou? „Simona si nechala prodloužit vlasy metodou Hairdreams Quikkies pásků. Je to nejšetrnější a nejrychlejší metoda, kdy se lepí pásek z jedné a druhé strany vlasů. Nepoužívá se teplo ani tlak, takže vaše vlasy jsou nepoškozené a tolik se nezatěžují," říká vlasová specialistka Veronika Malinská ze Salonu YES VIP. Péče

Co na svou proměnu říká sama modelka? „ S výsledkem jsem moc spokojená. Trochu jsem se bála, jak to bude vypadat, jestli nebudou vidět přechody délek, ale jsou zde zkrátka profíci. Je to úžasný pocit mít opět svou délku zpět. Pořád si musím s vlasy hrát a různě je přehazovat," nemůže si Simona Krainová své nové vlasy vynachválit.

Zdroj: archiv